neděle 12. května 2013


PUPA MILANO

Italská značka Pupa se řadí mezi mé oblíbené. V Itálii je velice známá a oblíbená, v ČR až ta známá zase není. Společnost byla založena roku 1976 a má obchody cca v 70 městech po celém světě. 
U nás si tuto kosmetku můžete zakoupit přes eshopy - např. http://cz.strawberrynet.com/product-search/?searchField=pupa (v kamenných obchodem jsem na ni ještě nenarazila) , ale pokud se chystáte na dovolenou do Itálie, určitě se po Pupě podívejte. Mají velký výběr všech produktů v jakékoli barvě na kterou si jen vzpomenete - teda hlavně výběr barev u laků na nehty je famózní :-)
Jejich nejznámější produkty jsou právě zmíněné laky, ale jinak vyrábí veškerou dekorativní kosmetiku, přípravky pro péči o tělo, voňavky atd.
Můžete se podívat zde na jejich oficiální stránku: http://www.pupa.it/ita/ 
Cena je spíše vyšší, ale ve slevách se dá dobře nakoupit - a když v Itálii započnou slevy (neboli saldi), tak opravdu netroškaří a můžete ulovit výborné věcičky za pár kaček :-)
Jejich 'dvorní' make-up artista je Giorgio Forgani. Hodím sem video, abyste se mohli podívat na jeho um :D http://www.youtube.com/watch?v=evYqzU_7jGE Je opravdu moc šikovný a musím se přiznat, že se mi líbí jeho styl práce víc jak třeba ten styl Clio, ale pššš :D
Ještě bych dodala, že mají krásné obaly a skvělé reklamy :-) Je to všechno takové roztomilé a myslím si, že žádná holka neodolá...
A co vy, znáte nebo vlastníte něco od Pupy? 


Giorgio při práci





Letošní novinka - crazy crystals

Podle mě jejich nejlepší řasenka, docela konkuruje They're Real od Benefitu
Oční stíny




Nové tvářenky Like a Doll

Tvářenku si můžete pořídit i v krémovém provedení

fragrance

vintage kit
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentář bude viditelný po schválení